Wednesday, July 29, 2009

HOTMAN tarik diri?


Salihah sudah sungguh-sungguh berusaha untuk mendapat KEADILAN, dari Perancis pulang ketanah air tempat tumpah darahnya untuk mengejar Dasiy Fajarina yang telah menaburkan janji palsu kepadanya dan akhirnya diperlakukan dengan KEJAM untuk memuas nafsu PINOT dan menunjukkan sifat kebinatangan Dasiy Fajarina.

Manakala dendam Dasiy Fajarina terhadap menantunya TT tidak setakat menabur FITNAH yang direkayasa sehingga satu ketika sebilangan besar rakyta Indonesia percaya, tapi terus menfitnah dengan memanggil nama TT "setan itu" yang menyeksa anaknya Manohara. Tapi sehingga hari ini TIDAK dibuktikan tudahan yang dilemparkan kepada TT.

Antara Manohara dan Salihah , siapa yang diseksa sebenarnya?

Manohara mengaku pernah menjalin hubungan CINTA dengan TT dan semasa menjadi Isteri TT telah melakukan hubungan suami isteri walaupun akhirnya Manohara menfitnah suaminya telah menyeksa beliau dengan di Selit-Selit diatas buah dada, di Cucuh api Cigar didahi, di Sterika dileher (tapi beliau tidak ingat disebelah mana), disuntik dengan hormor, dikurang dalam kamar kecil, disakiti sekiranya tidak senyum apabila jumpa publik dan macam-macam lagi, tapi sehingga hari ini m(29.7.09) tidak dapat menunjukkan bukti yang sah.

Salihah pula telah menuduh PINOT memperkosakan dirinya dan menuduh Dasiy Fajarina melakukan kekejaman dan kezaliman terhadap dirinya dan segala tuduhan Salihah itu telah dibuktikan di Mahkamah Perancis yang akhirnya PINOT di PENJARA selama 4 bulan dan telahpun menjalani hukuman sementara Dasiy Fajarina didapati bersalah dan dijatuhkan hukuman selama 18bulan PENJARA tapi telah melarikan diri ke Indonesia yang mana sehingga hari ini belum lagi menjalani hukuman PENJARA oleh kerana Indonesia dengan Perancis tidak ada perjanjian ekstradesi.

Yang betul adalah Salihah dan yang menipu dan BOHONG adalah Manohara, maka kesimpulannya oleh kerana Manohara cantik walaupun bercakap BOHONG maka beliau mendapat liputan meluas oleh media Indonesia sedangkan tidak ada liputan yang meluas dari media Indonesia untuk Salihah kerana beliau tidak secantik Manohara dan telah terbukti jadi mangsa 'GANAS' Dasiy Fajarina dan bangsa asing Pinot itu.

Oleh kerana PINOT bangsa asing yang berkulit puteh maka media Indonesia membiarkan 'story kebuasan' beliau itu sepi, manakala TT sebagai rakyat Malaysia yang tidak melakukan kekerasan, penganaiyaan terhadap Manohara telah dituduh melakukan penyeksaan dan adakalanya telah menyiarkan berita seakan-akan TT telah bersalah dan perlu dihukum.

Hotman nampaknya sudah sedar bahawa semua cerita Dasiy Fajarina dan Manohara itu BOHONG dan tidak ada bukti, maka tidak hairanlah kalau sedikit waktu lagi Hotman akan menarik diri daripada menjadi pengacara Manohara seperti apa yang dilakukan oleh O.C. Kaligis dan Ratna Serumpaet. Tinggallah Farhad Abbas kerana sejarah beliau menjadi pengacara tidak pernah menang dalam pembicaraan.

lihatlah wajah Manohara tu, ada senyuman yang menawan tapi berselindung disebalik kopiah yang senget, inilah masa indah manohara bersama TT.

Nota: Kepada pembaca blog ini yang budiman. berilah pendapat diruangan comment walaupun diganggu oleh copycat kerana comment anda sangat berguna untuk dimengertikan oleh lebih sejuta pembaca blog ini dan comment daripada copycat akan penulis padamkan kesemua keesokan harinya. Terima kasih atas turut serta untuk mencari kebenaran dan keadilan.


274 comments:

  1. Tarik diri? Hmm.. mungkin pasal tak bayar kot? What happen to the 10 other lawyers which she has proudly announced? Aku rasa dah lama tarik diri gak ...ker memang tak wujud?

    Pak Hotman, pastikan celana dalam bapak masih tersimpan rapi ya!

    ReplyDelete
  2. Tu Hotman tu.
    Kuang hajar punya loyer.
    Dulu dy teriak2nyer kerabat diraja Kelantan ckp pengecut.
    Nih skang nih aper kes, nk tarik2 diri?
    Dasar ko*e kecik, penakot.
    Mesti sbb kuarge setan nih xder duit bnyak nk byr dy.
    Tu pasai dy maleh nk teruskan.
    Mmg dasar loyar buruk..

    ReplyDelete
  3. Masalah media yang prejudis menyukarkan lagi kebenaran diungkap..

    Yang mana boleh memberi uang dan publisiti..diberi liputan meluas.Agar rating media naik mendadak.Tapi bila kes (kasus) yang dilihat tidak memberi untung..dibiar menjadi sepi..

    Mungkin hotman hanya ingin mengejar publisiti..

    Dan kepada copycat..mungkin anda ;

    1.stress akibat kebenaran mula terungkap sedikit demi sedikit.

    2.kurangnya kasih sayang dan toleransi dalam keluarga anda.Seperti keluarga Daisy Farajina..anda juga mempunya keluarga yang kurang kasih sayang..itu sebabnya anda jiwa kacau.

    3.Anda sakit mental kerana sanggup copy tulisan dan paste berulangkali.

    4.Hati anda sebusuk hati idola anda..Daisy FaraHINA.

    5.Tidak dapat menerima kebenaran.

    Ps ; si copycat mungkin mempunyai sejarah hitam yang mengakibatkan mentalnya terganggu.

    Haha.

    ReplyDelete
  4. MUngkin juga si copycat tidak mendapat didikan sebaiknya dari kedua orang tua nya.

    Begitu juga Manohara kerana mengikut sahaja tanpa membantah walaupun buruk keputusan Daisy FaraHINA.

    ReplyDelete
  5. Kesian si copycat sudah kehabisan modal otaknya sudah buntu mungkin satu hari nanti dia sama sama Daisy menginap di hospital sakit jiwa ha ha ha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  11. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  13. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  17. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  18. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  19. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  20. http://www.blogger.com/profile/14301754629715601921

    Pesakit Mental kembali..kasihan.Haha

    membinakehidupansihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  22. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  23. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  24. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  25. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  26. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  27. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  28. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  29. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  30. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  31. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  32. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  33. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  34. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  35. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  36. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  37. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  38. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  39. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  40. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  41. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  42. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  43. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  44. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  45. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  46. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  47. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  48. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  49. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  50. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  51. http://www.blogger.com/profile/14301754629715601921

    Pesakit Mental kembali..kasihan.Haha

    membinakehidupansihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. to copycat ;

    kasihan..kamu ini kekurangan kasih sayang agaknya..

    bapak sama ibu kamu tidak bisa memberi pendidikan sebagusnya untuk kamu..

    mungkin mereka juga gila seperti kamu..

    hehe.

    ReplyDelete
  53. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  54. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  55. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  56. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  57. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  58. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  59. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  60. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  61. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  62. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  63. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  64. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  65. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  66. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  67. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  68. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  69. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  70. copycat ni sebenarnya tak ada mak dan ayah atau ayah dan maknya dapat anak zina. maka copycat tu anak zina lah kerana mak dan ayahnya tidak ada ugama kerana asyik berzina siang dan malam sehingga dapat anak haram copycat. Kasihan.

    ReplyDelete
  71. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  72. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  73. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  74. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  75. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  76. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  77. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  78. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  79. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  80. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  81. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  82. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  83. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  84. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  85. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  86. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  87. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  88. Aiyo.. these moronic idiotic copycats... you fail terribly cos people still come..

    ReplyDelete
  89. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  90. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  91. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  92. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  93. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  94. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  95. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  96. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  97. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  98. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  99. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  100. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  101. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  102. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  103. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  104. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  105. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  106. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  107. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  108. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  109. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  110. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  111. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  112. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  113. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  114. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  115. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  116. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  117. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  118. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  119. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  120. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  121. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  122. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  123. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  124. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  125. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  126. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  127. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  128. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  129. Pertama, tahniah kepada pemilik blog kerana telah berjaya menunjukkan kebenaran. Kedua, saya mahu tahu link tentang kesaksian Shalihah. Dlm youtube ada tak?

    ReplyDelete
  130. Dear Love Sense..

    kalo boleh saya mau kasi pandangan dikit soal pemberitaan yang kurang seimbang oleh media..

    kalo kata gue sich gk ada hubungannya antara kecantikan Princess dengan pembelaan dari media yang gencar untuknya - sebagaimana yang saya postingkan dulu.
    Media infotainment dimana2 saja aja, mereka itu tidak pandang bulu, karena pekerjaan mereka tak lain adalah "menari diatas penderitaan orang lain". semua mereka jual untuk mendapatkan uang, nggak peduli apakah itu kaum gelandangan ato berdarah biru. dikuliti dan ditelanjangi habis walaupun harga diri objek mereka nantinya terinjak2 tak berharga.

    mereka tidak malu juga kalo suatu saat komentar mereka berbalik kondisi dengan seketika. maaf ya karna itu hanya pendapat saya.

    baru je saya tengok kat TV yang media cakap rakyat suma dah tau kebohongan yang terjadi slama ni.

    dan Shaliha juga dah dapatpun liputan yang meluas daripada mana-mana media kat Indo. skang dah agak panas-panas suam. lebih2 lagi skang ni media bukan main hentam lagi bila tanya kat DF sbab kontroversi dari statement dia dulu.

    @lin - salam perkenalan. kompom ada kat utube.

    @Nyawa Aurora - muach pipi kiri.. muach pipi kanan.. kanda balek dulu ya nyawa.. dah petang.

    @Honey - bak gayung bersambut kamu ngan Junus tu. kikiki...

    ReplyDelete
  131. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  132. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  133. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  134. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  135. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  136. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  137. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  138. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  139. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  140. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  141. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  142. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  143. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  144. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  145. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  146. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  147. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  148. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  149. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  150. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  151. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  152. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  153. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  154. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  155. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  156. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  157. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  158. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  159. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  160. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  161. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  162. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  163. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  164. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  165. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  166. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  167. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  168. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  169. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  170. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  171. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  172. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  173. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  174. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  175. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  176. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  177. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  178. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  179. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  180. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  181. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  182. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  183. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  184. Tengok berita bawah ni yg baru dipost kat kapanlagi. terserlah kebohongan nenek lampir ni, dia dah tau dia memang mesti kalah kalau dia lawan ngan shaliha jadi dia putar dan belit. kesian....

    http://www.kapanlagi.com/h/daisy-faj...k-shaliha.html

    Daisy Fajarina Ogah Tuntut Balik Shaliha

    Rabu, 29 Juli 2009 18:06


    Kapanlagi.com - Setelah resmi dilaporkan ke Mabes Polri karena dituding telah melakukan penganiayaan terhadap salah seorang pembantunya yang bernama Shaliha saat masih tinggal di negara Perancis, ibunda Manohara, Daisy Fajarina kini justru menegaskan jika ia tak akan menuntut balik Shaliha.

    "Saya tidak akan menuntut ke Shaliha sedikitpun, karena saya sudah anggap dia anak sendiri. Tapi yang lain seperti Ratna Sarumpaet akan saya tuntut. Shaliha itu dari kecil saya sekolahkan, tapi sekarang dia justru mengkhianati saya. Saya merasa terluka banget," ujar Daisy menuturkan.

    Manohara dan Daisy yang ditemui KapanLagi.com dalam preskon bersama pengacara dari Malaysia di Hotel Sultan Senayan, Jakarta Selatan, Rabu (29/7) tersebut turut menegaskan, jika cerita soal dirinya yang (maaf) bermasturbasi di depan Shaliha merupakan isapan jempol belaka.

    "Itu hanya halusinasi dia aja, ya nggak mungkin saya melakukan hal itu, Shaliha itu korban dari Kelantan. Saya urus dia dari kecil," kilahnya.

    Seperti yang telah dikabarkan sebelumnya, selain sudah melaporkan secara pidana Daisy Fajarina. Shaliha yang didampingi oleh 9 pengacaranya tersebut, juga berencana akan melaporkan Daisy secara perdata. (kpl/hen/bar)

    ReplyDelete
  185. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  186. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  187. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  188. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  189. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  190. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  191. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  192. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  193. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  194. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  195. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  196. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  197. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  198. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  199. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  200. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete