Monday, August 10, 2009

Manohara tertipu, Hotman dan Farhad tersenyum?

Di Saloon "Make-Up" palsukan bukti.

Bagaimana kesudahan lapuran Manohara terhadap suaminya TT di Mobes Polri, Jakarta dalam Kes Penganaiyaan dan Penyeksaan ia itu di Selit-Selit di dada, Di cucuh api Cigar di dahi, di Sterika ditengkok, di Suntik hormor di buntut dan melukakan dialat sulit yang tak boleh di viksum kerana sudah semboh dan macam-macam lagi tuduhan yang senjaga untuk mengaibkan TT.

Sudah lebih 100 hari Manohara dan Pengacaranya iaitu Hotman dan Farhad Abbas menjaja isu tersebut di media di semua saluran TV, tapi sehingga kini tidak ada satu pun pendakwaan dibuat terhadap TT, semuanya omong-omong kosong, suka berleter memekek melolong tapi hasilnya tidak jelas hanya pandai memberi kenyataan yang sengaja hendak mengalihkan pandangan orangramai supaya PEMBOHONGAN mereka itu lambat dikesan.

Manohara sudah tertipu dengan ibunya Dasiy Fajarina dan kutu-kutu pengacara yang ingin mengambil peluang, kini Manohara sudah tertekan dari zahir dan batin kerana mempercayai hasutan Dasiy Fajarina, Hotman Paris dan Farhad Abbas kerana tidak ada tindakan dan bukti yang boleh diambil terhadap TT. Semuanya palsu.

Gambar-gambar yang diedarkan oleh Hotman Paris yang dikatakan bukti bahawa TT telah menyelit buah dada Manohara adalah gambar palsu yang di make up supaya nampak buah dadanya tercalar seperti real. Sebuah kedai saloon digunakan untuk melukiskan calar-calar di dada Manohara supaya nampak kesan berdarah yang masih basah.

Hotman Paris telah mengaku bahawa beliau melihat dibuah dada Manohara masih ada bekas dan masih basah berwarna merah pada persidangan akhar bagi membuktikan bahawa Manohara benar-benar di seksa oleh TT, tapi pada persidangan akhbar yang lain setelah diasak dengan pertanyaan oleh wartawan setelah melihat video yang Manohara sedang mandi laut dengan pakaian yang mendedehkan buat dada tidak nampak bekas luka atau pun calar-calar dan mandi dalam suasana riang dan tidak nampak pun kesakitan kepedihan apabila terkena air masin dipantai. Hotman Paris berkata, bekas sudah tidak nampak dan luka telah semboh.

Itulah jawapan seorang pengacara yang terang telah MENIPU kepada para wartawan dan orang ramai terutamanya rakyat Indonesia yang diperbodohkan oleh Hotman Paris, Farhad Abbas dan Dasiy Fajarina.

Ramai orang sedang menunggu lapuran dari media cetak dan TV Indonesia supaya diajukan pertanyaan kepada Hotman Paris dan Farhad Abbas, bila mahu ke Malaysia untuk urusan lapuran terhadap TT dan kepada Manohara bila mahu bertaubat dan minta ampun kepada suami kerana turut bersekongkol dengan ibunya Dasiy Fajarina memfitnah TT. Neraka jawabnya tempat Manohara sekiranya mati tidak sempat meminta maaf kepada suaminya. Minta Tuhan jauhkan bala.

158 comments:

  1. Salam... hahaha.. aku yang pertama... memang dah agak dah... masa mula2 dia org bagi bukti pn dah tau tipu, hotmat mengumumkan bukti di sidang media macam pakcik jual ikan kat pasar, memekik, melolong tp hampeh...aku tau sume tuduhan jahat daisy & geng sudah tebongkar satu per satu, cuma antara lambat & cepat shaja.. tapi yang ironi nye dimana keperihatinan & tindak balas pemimpin indonesia diatas kes TT & Manohara ini setelah daisy secara terang-terangan mengaitkan masalah peribadi dengan menghasut rakyat indon membenci malaysia dan mengganggu gugat keamanan negara serumpun??? Pada mula kes ini pada hemah sy hanya kes suami isteri tetapi telah dicemari dengan hasutan daisy yang berunsur fitnah dan jahat... The truth will appear...

    ReplyDelete
  2. Manohara kata nak derma duit untuk dirikan masjid. Itu bagus. Tapi masjid yang dah dibina dengan TT mahu dirobohkan. Bagus ke tu? Tambah lagi lagi masjid yang dibina dengan TT hendak dirobohkan atas dasar fitnah.

    ReplyDelete
  3. Blog Mighty of the Pen bila nak mintak maaf. dulu sedapnya dok support si Mano tu.

    ReplyDelete
  4. Buat pengetahuan blog tu baru jer dipadamkan:

    http://sjsandteam.wordpress.com/2009/06/01/a-quick-access-to-manohara-odelia-pinots-stories/

    ***Aq baru sedar minggu lepas maser nk bukak blog tu. Secara sejarahnya dudlu biler 1st2 aq googling pasal Manok nih blog nih la yg aq jumper dulu. Blog nih mmg sgt2 kuang Hajar sbb dorg banyak menghina Institusi Beraja kita di Malaysia nih. Xkurang jugak PM kiter pon diburuk2kan jugak kt blog nih.

    **Akhirnya blog fitnah nih tutup jugak akhirnya.Xpayah cakap pe2, aq pasti dorg nih dh kener tepuk bahu dr belakang. Tu yg takut terus tutup blog tuh.

    *Tu baru kener tepuk bahu, belum kener daulat lagi. Warghhhh!!!! KALAH2!!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Hidup Daisy dlm penjara!!
    Hidup Mano dlm penjara!!

    ReplyDelete
  7. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  11. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  13. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  17. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  18. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  19. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  20. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  21. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  22. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  23. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  24. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  25. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  26. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  27. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  28. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  29. HIDUP COPYCAT DALAM PENJARA!!
    HIDUP COPYCAT DALAM PENJARA BERSAMA DENGAN DAISY DAN MANO!!

    SeSuAi!!!!!

    ReplyDelete
  30. HIDUP COPYCAT DALAM PENJARA!!
    HIDUP COPYCAT DALAM PENJARA BERSAMA DENGAN DAISY DAN MANO!!

    SeSuAi!!!!!

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. You know what honey, I have the same thinking ... could it be him???

    ReplyDelete
  33. COPYCAT HIDUP DLM PENJARA BERTEMANKAN DAISY DAN MANO!!

    Sesuai!!! 3 in 1 jail

    ReplyDelete
  34. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  35. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  36. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  37. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  38. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  39. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  40. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  41. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  42. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  43. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  44. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  45. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  46. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  47. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  48. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  49. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  50. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  51. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  52. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  53. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  54. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  55. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  56. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  57. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  58. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  59. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  60. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  61. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  62. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  63. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  64. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  65. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  66. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  67. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  68. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  69. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  70. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  71. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  72. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  73. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  74. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  75. kita berpikiran yang sama aurora....

    ReplyDelete
  76. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  77. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  78. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  79. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  80. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  81. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  82. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  83. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  84. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  85. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  86. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  87. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  88. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  89. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  90. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  91. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  92. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  93. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  94. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  95. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  96. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  97. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  98. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  99. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  100. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  101. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  102. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  103. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  104. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  105. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  106. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  107. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  108. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  109. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  110. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  111. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  112. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  113. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete