Wednesday, August 12, 2009

Manohara sudah hilang pedoman hidup.

Foto Manohara ini sudah tersebar luas diseluruh dunia, Inilah hasil kejayaan Dasiy Fajarina menghasut Manohara supaya meninggalkan TT dengan disokong oleh Hotman Paris dan Farhad Abbas. Manohara sekarang mendampingi......



comments : eZuMie eZuaNa said...
Lovesense,

Aq dh tgok dh gambar yg Manok main dengan anjing tuh. Mmg bodoh betul beliau dan keluarga beliau tu kan. Dorg bukannya fikir sangat ttg agama dorg tuh. Semua main sebat jer. Xheran la kalu dorg nih jenis yg suka berzina, minum arak ataupun ge club2 malam. Mmg dasar keluarga yg rosak! Belakon jer lebih.

*** Honey, mmg pun sblm ni aq pon ader tgok gambar Manok pakai baju yg menampakan buah dada dy yg bughuk tuh. Xder pon bekas kener selit2 tuh. Menipu jer tuh. Bekas kener cucuh cigar kt dahi tu lagi la xder. Dasar Pompuan Anjing Pembohongg!!

653 comments:

  1. iihhh geli aku tengok mano gendong anjing.air liur anjing tu najis sangat tau.pastila menitis2 air liur anjing tu kebadan mano.

    ReplyDelete
  2. Soal memperlekehkan & mempersendakan agama dari awal lagi sudah terserlah dalam keluarga simano ni antara yang aku sempat detect:
    1.Meninggalkan suami, memfitnah & mengaibkan suami.
    2.Nusyuz walau diberi peluang
    3.Mempersendakan undang2 syariah
    4.Menipu
    5.Dugem dianggap normal
    6.Belum bercerai dah bersama jantan2 lain
    8.Membenarkan org luar selain suami melihat susuk tubuh
    9.Menghasut dengan niat memecahbelahkan kaum & rumpun
    10. Memegang anjing dengan sengaja...

    ReplyDelete
  3. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. amoy, nak tambah 2 lagi....

    11. memfitnah ibu mertua

    12. syirik - memakai tangkal

    ada sesaper nak tambah lagi??

    ReplyDelete
  6. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  7. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. Setan betul, aku baru nak start, copycat dah masuk. Benci tol!! Potong!

    ReplyDelete
  11. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. lovesense,agaknya manohara dah tukar mazhab kot.maklumla kan ada sesetengah mazhab boleh pegang anjing takyah samak pakai tanah,sekadar bersihkan diri pakai air biasa je.haaa takpun dia ikut mazhab aliran mak dia.aliran ajaran sesat dan ajaran dukun :P

    ReplyDelete
  13. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  17. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  18. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  19. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  20. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  21. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  22. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  23. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  24. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  25. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  26. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  27. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  28. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  29. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  30. kANJENG MAS AYU SEDANG MENDUKUNG ANJENG! Sesuai!

    ReplyDelete
  31. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  32. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  33. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  34. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  35. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  36. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  37. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  38. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  39. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  40. Lovesense,

    aku rasa copycat marah kat aku... i better stop giving my comments.

    ReplyDelete
  41. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  42. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  43. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  44. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  45. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  46. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  47. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  48. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  49. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  50. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  51. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  52. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  53. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  54. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  55. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  56. Kasihan ya Andrew, gue liat sih begitu dia masuk di blog ini langsung di tunggangi oleh copycat itu. kalo gue pikir sih sengaja si copycat setting begitu andrew join otomatis copy-an langsung masuk juga di blog ini.

    kayaknya copycat ini sengaja mo bikin semua orang nyangka si andrew adalah dirinya. gue sih anggepannya kayak gitu.

    ReplyDelete
  57. Warghhhh!!!
    Inih gambar baru nih.
    Yg dulu aq tgok yg maser dy main ngan anjing kt France maser kecik2 dulu.

    ***Syabas lovesense. I Love u lah bebeh. Copycat dh panas punggong. bagus...bagus..

    **Mmg seswei tile Hanjneg Mas bla..bla..bla.. tu untuk kau Manok. Bodoh, xtau halal haram!!

    ReplyDelete
  58. eh emang bisa ya otomatis link gt? nggak hanya judul ini lho. tapi judul yang lain ampe kena juga, coba de liat judul terbaru, kena copy juga.

    berarti begitu si andrew masuk langsung puluhan copy otomatis menyerbu ke semua link judul disini. sabar ya andrew. gue ngerti kok pasti temen kita disana tau kok.

    ReplyDelete
  59. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  60. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  61. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  62. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  63. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  64. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  65. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  66. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  67. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  68. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  69. berkenaan gambar mano dgn anjing ni..hmm mesti diorg akan kata gambar ni di edit dgn photoshop dgn niat nak mengaibkan lagi mereka.. hehe

    tapi kata2 mereka aku yakin dah tak laku.. 10 perkara yg diorg cakap..1 pun belum pernah terbukti benar...

    anjing oh anjing..

    ReplyDelete
  70. Ahhh.... very good! Honey and Andrew are frens again! *smile*

    Bukan ke org yg peluk anjing tu adalah org yg sama kata AKAN bina masjid, dan pusat islam dengan hasil main sinetronnya??? ada sesiapa tau mazhab mana dan kalau ada mana2 dalil yang kata orang islam boleh pegang anjing? silalah share sebab aku pun nak tau. pening sikit.

    ReplyDelete
  71. bro adiq - helo bro...lama xnampak sangkakan kamu kena hukuman dari dosen. kikiki kerana xbuat kerja rumah..dah baca ker komen dari tajuk sebelum ini?

    yalah bro, sayapun sama kurang faham gak. sumer bilang boleh pegang asal bulunya saja tapi kalau kering, kalau hidung xleh, bulu basah gak xleh.

    tapi saya xnak pegang anjing. pegang ular jer, ular semula jadi. kikikikik.... (bro jangan bagitau Aurora, matila saya nanti, kikikik..) ah tapi bro xfaham citer ular tu, citer lama..

    ReplyDelete
  72. Hello Andrew, bro adelah. tadi ade lecture banyak skit kerja arini. setau aku bro, tangan kita mmg selalu basah sebab ada peluh jadi sebaiknya jangan pegang anjing. bela anjing kat rumah org islam pun tak blh sebab nanti malaikat rahmat jijik nak masuk rumah! aduh sebaiknya elakkan jelah bende2 yg haram ni lebiih baik. banyak bende lain boleh peluk dan pegang. ular pun satu darinya... hehehe.

    ReplyDelete
  73. Dear Love Sense - gimana kok gak ada lagi topik yang hangat? saya liat ketika media indo sudah surut meliput, seiring meredupnya kasus ini dibicarakan maka begitu juga blog ini kehabisan topik. cobalah untuk mengorek2 keterangan dari orang kepercayaan istana tentang rahasia lain yang mau dipaparkan disini. dengan begitu tidak komen dari pengunjung yang dijadikan topik.

    ReplyDelete
  74. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  75. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  76. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  77. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete