Wednesday, August 19, 2009

Makluman

Oleh kerana ada diantara kita yang bertanya dan ada cerita mengatakan bahawa YAM Tengku Temenggong Kelantan terkena buatan Ilmu Hitam, maka dengan ini adalah diberitahu bahawa buat masa ini YAM Tengku Temenggong Kelantan yang amat kita sayangi dan senangi tidak pernah ataupun terkena buatan Ilmu Hitam ataupun Sihir. YAM Tengku Temenggong Kelantan kelihatan sihat sejahtera dan berada dalam keadaan bersukacita dan riang gembira, walaupun di Fitnah oleh Daisy Fajarina dan Manohara. Semuga Allah melindungi YAM Tengku Temenggong Kelantan dari dikhianati oleh Manusia, Jin ataupun Iblis dan Syaitan.

Copycat/Capydog/Copy babi - cukuplah menganggu kami. Buatlah blog sendiri lagi gantl.

567 comments:

  1. Alhamdulillah. The best revenge to Daisy Fajarina and Manohara is for TT to be healthy and happy.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..ternyata kabar angin shj

    hi tembam..apa kabar...mcm mana cuaca di NZ skrg... teringin permata ke sana..tapi almklum budget tuk pergi jauh blum ada..hehehe

    ReplyDelete
  3. Syukur Alhamdullillah ... Tuhan selalu menguji org2 yg disayangiNya.

    Kalau mano bukan diuji lagi, itu nak cari bala & dosa namanya!

    ReplyDelete
  4. Hello Permata Hati. Sekarang ni dah tak sejuk sangat. Dah nak masuk Spring. Kita tengok ada budak lelaki dalam gambar ID Permata Hati. Anak ke tu? Comel betul.

    ReplyDelete
  5. Sorry Permata Hati, budak perempuan.

    ReplyDelete
  6. hehehehe.... bukan tembam sorang ckp mcm lelaki...anak permata lbih menyerupai ayah dia...heee tu yg mcm laki kot... skrg dh 7 bulan....dh merangkak...

    tembam bila nk letak gmbr ni..tk sbr nk tgk...kalau tk nak letak gmbr pun letak la gmbr view NZ yang cntik2 heee

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah tt it,s ok...
    dah mau puasa ni...ibadah yang paling paling ditunggu orang banyak.semoga tt and family sihat sihat selalu dan dalam lindungan allah,amin.marhaban ya ramadhan..

    ReplyDelete
  8. amin ya robal alamin semoga allah selalu melindungi tt dan kita semua:)

    permata hati terima kasi kembali:)
    saya gembira melihat kamu suda merasa sedikit lega.semoga allah akan selalu melapang kan hati mu permata.dan melapang kan hati kita semua amin...

    ReplyDelete
  9. good idea, permata! view of Auckland town may be! tak dpt pergi dpt tengok gambar pun jadilah!

    paling jauh kita dah sampai ialah ....

    ReplyDelete
  10. yeh yeh! honey dah tukar gambar... i like!

    ReplyDelete
  11. Kekawan dah masuk blog ni???

    a blog of dewi's boyfriend
    (dengarnya group ni lah yang jd copycat yang slalu kaco kita)

    http://baroezy.multiply.com/journal/item/976/DILEMA_MANOHARA.....
    (dlm komen kat blogni ada satu komen dari org indon yang sokong TT...)

    tapi aku suka blog lagi satu ni hehehe...

    http://nggacor.multiply.com/reviews/item/202

    ReplyDelete
  12. ya honey..saya sudah berpikir dlm kondisi yang tenang..... alhamdulilah...semoga puasa ni memberi keberkatan pada kami..amin..juga pada suma..

    smoga di bulan mulia ini juga TT bisa tenang dn di pihak mano pun diharap ada jalan keinsafan untuk nya..aminnnn

    ReplyDelete
  13. wahh tu la kn aurora...dpt tgk gmbr pun jdila heee

    ReplyDelete
  14. hi aurora
    kamu suda lihat photo inang manja?cantik sangat orang nya..
    aurora bila lagi nak letak photo hehehe
    hi dear junus apa kabar?senag hati bila baca comment junus.dear junus bole ga tampil kan profile nya dan photonya sekali???
    macam kawan2kita yang lain semua suda tampil kan profile :)
    junus i really wanna see your???

    ReplyDelete
  15. honey..kat mana sya blh tengok gmbar inang...huhuhuh

    ReplyDelete
  16. ha..ha...check in ikalsagala.multiply.com

    @amoymelayu
    wah..good job bro.semoga tidak ada lagi yang ganggu blog ini lagi.

    ReplyDelete
  17. cari comment inang semalam tekan namanya pasti bisa lihat profile inang,dan bisa melihat waja cantik nya hehehe

    junus
    amoymelayu tu cewek sayang
    apa pulak kau pangil dia bro wkakkakkaaa tertawa aku

    ReplyDelete
  18. ye ke TT xda pe pe... ok la 2... hope TT sentiasa tabah...

    ReplyDelete
  19. honey puas saya cari, eh kat sini rupanya.. tu kan aku cakap, baru senang hati bila ada oficial statement.

    Bro Street - boleh tolong lesing cket kawan kamu tu untuk kita.. kikikik...

    ReplyDelete
  20. heee nk mencari inang punya komen susahla..sbb dh bercampur dgn copycat... kejpa saya scroll lagi..hehehehehe

    andreww main cak cak ya...cari2 honey dimana...

    ReplyDelete
  21. junus jangan ambil hati ya hehehe
    yeah aurora da ku tampil kan kembali hahahaha
    gambar kucing semalam bersaing dengan copy cat hahaha
    jadi ketawaan andrew hahahaa

    amoymelayu
    saya da lihat blog itu tadi
    laki2 itu ker boyfriends dewi asih sepadan sangat.raut muke same2 kejam nampak hehehehee

    yeah andrew aku kat sini
    aku pun cari kau wakakakaaa
    aku da kembali sibuk ni da nak siap kan semua kerje.mungkin malam nanti kita bersembang lagi insyaallah

    ReplyDelete
  22. Pantesan, semwa disini.Dikila semwa udah lali liatin gw. Aduhhhh senengggg ati buanget gw telnyata TT shehat shehat aja, sukulinnnnn deh. Gw mau pelgi sukulin atok kong ndulhu ya...

    ReplyDelete
  23. Chinoi jangan lali aa. Kita semua di sini. Tau mau main lali lali.

    ReplyDelete
  24. Tembam halo, gw gak lali gw mau pelgi bilang sukul ama atok kong kalna TT telnyata shehat.

    ReplyDelete
  25. Aurora/Permata Hati,
    Kita dah letak gambar - a bit of Auckland. This scenery is five minutes from my house.

    ReplyDelete
  26. assalamualikum semua

    wah semua dah letak gambar,bagus2.TT kena ilmu hitam?iiissshhh tak caya lah.TT tu kan kerabat raja mestilah ada pendinding,mestilah setiap masa rakyat kelantan mendoakan kesejahteraan dia kan.setakat ilmu hitam daisy to boleh ke lawan berkat doa2 untuk TT.

    orang bodoh je akan percaya khabar angin camtu.

    ReplyDelete
  27. Tembam hutang satu jawaban kat saya.. cdey nyer xdijawab pertanyaan saya..huuuu..huuuuuuuuuuuuu.

    ReplyDelete
  28. hai cantiknya gambar tu.. ha ini mesti ada sesuatu kat tembam ni.. kalau ada kursi kosong kat situ tentu ada cerita disebaliknya.. meh la citer tembam.. adakah kisah lama bersama orang tersayang duduk kat kursi tu kembali dalam ingatan? kikikik..

    ReplyDelete
  29. Sorry lah Andrew. Apa soalan nya tu?

    ReplyDelete
  30. Betul Andrew, memang ada sebab kenapa kerusi tu kosong. Kalau si Tembam ni duduk kat situ, pecah kerusi tu nanti. Ia lah, nama pun Tembam kan?

    ReplyDelete
  31. Tembam ngapain di Selandia Baru? sekolah ato kerja? udah lama disana? benar ya populasi biri-biri lebih banyak dari penduduk Selandia Baru?

    ReplyDelete
  32. Saya disini sudah 26 tahun. Dari sekolah, lepas tu University, then bekerja di New Zealand dan di Malaysia. Sekarang dah berumah tangga dan beranak dua. Hei..bunyi nya macam saya ni dah tua betul!!
    Memang betul, biri biri nya lebih ramai dari manusia disini.

    ReplyDelete
  33. wahhhhhhhhhhh tembam...best nye tgk gambar tuuu...dh pasang angan2 nk kesan.....hmm bila la ye..dlm mimpi agaknye....

    jom kawan2 kita buat trip beramai ke selandia baru..hehehehe

    p/s: mcm byk duit je.... TT nnti kalau mak lampir tu dh bayr hutang n saman leh tak bawak kitorang jalan2..hehehe gurau je...ntah tahun bila la diorang leh byr kan...

    ReplyDelete
  34. wahh kiranya bayk ilmu tembam ni...leh turunkan sikit..hehehe ilmu rumahtangga..

    yang lain2 tutup telinga dn mata ye...hehehehehe

    ReplyDelete
  35. Silakan kalau nak datang ke Auckland. Nak tunggu Daisy Fajarina bayar hutang? Dia main doa ajar, duit nya entah dapat entah tidak.

    ReplyDelete
  36. Yang pasal tutup telinga tu betul yang amat sangat tambah tambah kalau husband tengah berleter.
    Macam mana marah pun kat suami kita, jangan lah sampai mengaibkan dia depan orang. Tapi kalau dia main kayu tiga, anything goes lah..ha..ha..

    ReplyDelete
  37. Alhamdulillah, syukur dengar TT sihat.

    Permata,
    jom kita buat rombongan cik kiah gi melawat Tembam...

    Tembam,
    Kerusi kosong penuh makna...

    Honey, gambarnya kenapa terbalik? Tidur ya?

    ReplyDelete
  38. Tembam, i must come and visit you! insyaallah!

    ReplyDelete
  39. Permata - saya kasi dikit resep penyejuk di blog kamu.. dibaca ya. kali kali aj membantu.

    ReplyDelete
  40. honey...
    memang gambar dia kat blog pn kurang hajar... sipa letak pic tapak kaki!!! budus!

    ReplyDelete
  41. amoy, pasal gambar tapak kaki tu - sebenarnya dia nak suruh kita bandingkan muka dia ngan tapak kaki dier, hiks! aku rasa sama jer muka dier ngan tapak kaki...

    ReplyDelete
  42. nasib baik dia tak letak gambar bontot dier, itu lagi samer!

    ReplyDelete
  43. Waduh! itu olang emang banjingan,biadapdapadap kok telapak kakinya ditunjukin keolang olang. Apa temen temennya yg negok blog na gak lasa telhina? Ato meleka sekawanan olang hina? Waduh waduh gw gak abish mikil kok ada olang sepelti itu.Tuan ala... apa udah jhadi ama bangsa ini.

    ReplyDelete
  44. Hi Kawan2 seme,

    Terima kasih lovely Love Sense kerana mengabarkan berita gembira tu dan kerana pantas menghapuskan 'gosip2'. Alhamdulillah TT sehat dan tak terjejas dengan perbuatan khianat ilmu hitam mpok daisy. Kalau difikirkan secara logik berdasarkan keakraban mpok daisy dengan dukun2 banten dan kebiasannya yg menyimpan seluar dlm segala bagai, pasti mpok daisy ada mencuba tuk menggenakan ilmu hitam pada TT. Alhamdulillah, berkat daulat diRaja dan berkat doa rakyat insyaAllah terhindar perkara khianat macam tu.
    Inang ada terbaca tadi kalau tak silap dari Apek Chinoi, dalam kepayahan pelatnya dapat Inang faham yg dia sangat bimbang akan TT kerana laskar merah putih. Katanya kalau TT ke Jakarta hati2 kerana takut kalau2 sengaja dilanggar dan dikatakan ianya hanyalah kemalangan. (soli yer pek, Inang terjemahkan sikit) Inang setuju dgn Apek Chinoi, mmg ade kebenaranya sayang. Harap TT betul2 memikirkan segala kemungkinan dan cara mengatasinya yer TT sayang.

    LS Inang nak 'say hi' pada kawan2 yer...

    Sweet Honey, Playboy Andrew, Adorable Aurora, Cutie Tembam, Precious Permata Hati, Bang Junus, Magnificent Manohuruhara, apa khabar sayang2 Inang seme? Rindu Inang pada seme, 'timing' kita asyik 'miss' ajer nak berbual kat sini. Mana Roaring Ram?

    Selamat berkenalan pada Apek Chinoi, Chei AmonyMelayu, Cik Aina, MrStreet semoga sihat.

    Eh tak habis lagi, Inang ade baca pasal semwa nak buat gathering ye? Eii sukanya Inang, insyaAllah Inang datang! Suka nak jumpa semwa saynag2 Inang, mudah2an mulus dan cepat TT berjaya.

    Itu jelah kawan2, Inang minta diri dulu... nak sambung keje.

    ReplyDelete
  45. andlaw dimana ka dikau?aku datang lagi nak besembang tapi kenapa sepi sangat busy kel evelibody.
    chinoi bolekan tilu logat kau sikit?hehehe

    aina@azila
    aku sengaje tebalikan photo tu aku ambik pakai tlp bimbit aku.biar orang agak mereng kan kepalanya bila nak tengok wakakakakaaa
    best kan awak pun bole bikin macam aku hehehe

    amoymelayu
    dia tu rasa2boss besar duduk pun kaki nak letak atas meja ish ish
    itula sebab nya saya rasa tak banyak peminat kat blog tu hehehee
    tak macam blog ni ramai pengemar hehehee

    inang manja
    apa kabar? inang kite da tengok photo inang
    cantik sungu rupenye inang ni.pasti mamat2 arab tu kan banyak gile kan inang hehehee

    ReplyDelete
  46. Hi sweet Honey!

    Sweety, thanks alhamdulillah. U pun apa kurangnya sweety. Gambar Inang pun ambik pakai h/phone juga, gambar tu nampak separuh badan Inang crop.
    Sweet Honey, eh kalau boleh mintak dijauhkan kawin ngan org Arab, simpang malaikat 44. Teruk diorg ni, Inang takut... Sweety suka ke? Boleh Inang kenalkan...

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. honey sorang2di blog ni sepi senyap macam kuburan seram hihihihi macam ini la tawa mak lampir hahahha
    inang pun da lanjut kan kerja.
    untuk semuanya
    good night
    have a sweet dream

    andrew jangan lupa mimpikan honey wakakak
    gurau je :)

    ReplyDelete
  49. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  50. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  51. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  52. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  53. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  54. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  55. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  56. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  57. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  58. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  59. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  60. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  61. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  62. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  63. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  64. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  65. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  66. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  67. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  68. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  69. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  70. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  71. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  72. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  73. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  74. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  75. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  76. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  77. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  78. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  79. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  80. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  81. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  82. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  83. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  84. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  85. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  86. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  87. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  88. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  89. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  90. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  91. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  92. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  93. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  94. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  95. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  96. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  97. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  98. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  99. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  100. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  101. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  102. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  103. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  104. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  105. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  106. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  107. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  108. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  109. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  110. haahahaha

    dah brenti dah Copypig... dah cukup ker target hari ni..

    brape ya target 1hari..

    lumayan2

    ReplyDelete
  111. eeee Copypig

    kamu tu ID Bara2 ya dalam Deti Forum

    ReplyDelete
  112. Kalau aku salah tolong betulkan..

    eeeee

    ketahuan...

    kamu BARA-BARA ya.. huhu

    ReplyDelete
  113. tak salah aku kamu penjaga warnet..

    atau pun penjaga makmal komputer di pusat pengajian...

    ketahuan..

    ReplyDelete
  114. kamu mangsa keadaan ya BARA-BARA..

    kesian kamu..

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  115. aku bayangkan kamu kerja di tempat kerja yang banyak komputer...
    mengikut gaya kamu buat kloningan dan cara kamu spam blog..

    ketahuan..kui2

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  116. Bara-Bara.. sihat ker hari ni..

    brenti la jadi Copypig

    penat tau..aku faham..

    Bapak kamu sihat? Harap baik2 aja ya..

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  117. Bara-bara ni mangsa KDRT juga,,,

    kita harus berbuat baik kat Bara2 Copypig

    kesian kamu... Bapak sihat? Mak sihat..

    Bapak orang Malaysia ker Indonesia yer?

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  118. Mano kena Dera ngan Bapak...

    Bara2 kena dera ngan bapak..

    so, ada persamaan..

    oooo..ketahuan.. kamu anggap Mano tu Idol kamu ya..

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  119. patut pun..

    Mano tu Idol kamu ya.. orang yang terlepas dari KDRT pasti jadi wira kamu..

    KDRT yang di buat2 Mano..

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  120. pasti kamu seorang yang trauma ya..

    KDRT ya Bara2.. patut kamu berubat...

    jangan sampai parah... hidup x tenang

    boleh jadi gila... please Bara2.. berubat..

    kesian kamu

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  121. kamu benci bangat ya sama ayah kamu?
    pelaku KDRT.. kesian ibu kamu..aku simpati
    tolong Bara2.. parah nanti..
    lama2 boleh bahaya masyarakat..

    please berubat ngan pakar Otak..
    Bikin reset otak kamu balik

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  122. opppps

    Copypig senyap jer.. betul ya kamu Bara2

    atau otak kamu tengah shock skarang ni..

    banyak tekanan ya..

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  123. bersihkan hati mu ya Bara2..

    pasti jiwa kamu tenang .. sakit hati tu tak baik..
    boleh buat kamu sakt otak..

    (jika kamu senyap aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  124. kepada kengkawan...

    pasal Ilmu hitam tu aku dah tanya balik member aku..

    kekeekekke... dia tergelak2 sajer jer nak kenakan aku..kui2

    sebab tu aku nak kompom dengan LS

    tq LS utk pencerahan

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  125. bara2.. bapak kamu suka wat cam mana ya..

    KDRT?

    dia lempang ker?

    terajang?

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  126. bara2 katanya cantik..

    kulit putih mulus..

    ngangkang aja dapat cowok tajir..

    oooo.. ketahuan... p3l4cur ya.. ops..

    sorry

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  127. bara2.. tanya ibu kamu.. dah visum belom?..

    harus cepat bara2.. jangan jadi Mano.. di lambat2.. nanti ketahuan menipu..

    kesian kamu

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  128. oooo..

    Bara-bara dah tidur ya..

    esok mau kerja ya.. kerja yg halal ya bara2..

    baru hidup tenang..

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  129. bara2 perempuan atau lelaki..?

    Khunsa ya..?

    eh sori... jangan jadikan Mano Idol kamu..

    nanti rosak hidup..

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  130. heheehe

    malam ni aku raja... semua dah tewas..

    tidur ya semua... termasuk Copypig

    Copypiggggg.....copypigggggg
    where are u?

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  131. uih.. udah malam.. meh cni Copypig..

    tidur dalam pelukan aku..

    hehehe selamat malam Bara-Bara mangsa KDRT

    (Copypig x jwb aku anggap kamu BARA-BARA aja)

    ReplyDelete
  132. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  133. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  134. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  135. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  136. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  137. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  138. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  139. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  140. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  141. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  142. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  143. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  144. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  145. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  146. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  147. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  148. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  149. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  150. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  151. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  152. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  153. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  154. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  155. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  156. baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkamah perancis,kalau tak mesti mesti daisy cakap shaliha dibayar,TT nak alih perhatian kes,daisy dan mano selalu dizolimi dan macam2 lagi.biasala daisy kan suka twist fact

    press conference petang ni,harap2 ada yang upload kat utube.x sabar nak tgk shaliha.malam ni mesti daisy minum racun sebab semua kejahatan dia akan diketahui publik.hahaha.harap shaliha selamat disana dan keselamatannya dijaga manalah tahu daisy upah orang untuk menyakiti shaliha

    July 23, 2009 2:50 PM

    This i agree.

    @Eva you paham bahasa ke tak? Tak pergi sekolah ker? apa kena mengena terrorist dengan malaysia. Negara KAU tu yg jadi pusat latihan terorist. Get ur facts right. This talk has nothing to do with kasus mano-tt..

    @lovesense aku baru nak sembang...si copycat ni lagi. takpe2 ko boleh copy paste sampai urat tangan ko hancur karena x lama lagi daisy yg upah kau tu pun akan ke penjara, apatah lagi isteri ternama di indonesia juga telah mendedahkan kejahatan daisy. :)

    so, padan muka supporter2 yg support mano-daisy selama i sekarang terdiam. tau malu. blog yg kutuk2 TT pun aku tengok skang copy paste ajer tapi x comment lebih2..kui2222

    daisy, aku tak tau nak kata apa...kau ni bukan manusia...layaknya jadi binatang...jijik sekali perbuatan kamu...terutama sekali masuk jari slihah ke lubang farajmu yg busuk berkanser...eeeeeeeeeeeee
    baguslah cut and paste nama aku..BLOG id aku yg asli beza ngan ko...tolol copycat..

    *ManoHuruHara* said...
    nasib baik la kes shaliha ni dah diputuskan di mahkam