Monday, September 28, 2009

siapakah gerangan wanita ini?


4 comments:

 1. Tui! tak selera tengok gambar ni, nampak aurat! sib baik tak nampak bulu ketiak... ha ha! kalau tidak haru biru. mcm gerangan perempuan tak baik jer ... cian mak bapak dier!

  ReplyDelete
 2. Betullar, mmg tak menyelerakan..Kesian mak bapak dia sbb gagal didik budak ini sedari kecik..maka inilah hasilnya..budak tak ada didikan, camni lar..mana ada rasa malu dedah itu ini..kalo suruh dedah yg "lagi satu" tu pun dia tak kisah agaknya, mana dia ada malu?..inilah kalo didikan islam tidak ditanamkan awal2 sedari kecik..Kesian dia agaknya tengah hanyut dek khayalan dunianya..kalo lar mak bapak dia ni ada kesadaran dan ada sikit usaha pegi belikan dan suruh dia baca terjemahan2 Quran mengenai aurat ni, mungkin dia bole celik sikit..insaf tak insaf tu tak tau lar..kesian dia dan emak bapaknya!! Aku juga simpati dgn bakal suami dia, yg "kecantikan" isterinya telah dikongsi dgn org lain.

  ReplyDelete
 3. Boleh tak kalau gambar ni kita tak payah tunjukkan lagi kat website ni?

  ReplyDelete
 4. Duhai Tembam,terimalah kebenaran walau ia pahit.Biarlah gambar itu tetap ada karena gambar itu menunjukkan spesis sebenar dia,siapa yang membuka aib orang akan dibukakan Tuhan juga aib-nya,gitu loh biasanya

  ReplyDelete